DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN       WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT         GALLERI

TILMELDING KLIK HER

støtter Savery Academy eliteskolen

LIDT OM SAVERY ACADEMY ELITESKOLEN

 

Savery Academy har i vinteren 16/17 skabt en eliteskole for særligt talentfulde børn / unge i alderen 8-16 år, med hovedfagene;

dans, sang og skuespil. Klassiske musical/performance teaterfag. Børnene kan kun optages på eliteskolen efter forudgående audition.

 

Formålet med eliteskolen er, med årene, at skabe en skare af unge, danske, ekstremt dygtige scenekunstnere, som både mestrer sang, dans, og skuespil.

 

Det, som i England kaldes kaldes for  "Triple Threat". Udtrykket er opstået, fordi disse kunstnere mestrer alle tre kunstarter, dans, sang og skuespil, og dermed kan ses som en trussel til auditions, for de ansøgere, som ikke mestrer alle tre discipliner. Deraf udtrykket.

 

Denne slags scenekunstnere, som mestrer alle disciplinerne, er ofte noget teatercheferne efterspørger, på de teatre som sætter store musicals eller musikteater-forestillinger op. Her må der, ikke sjældent, hentes en del artister fra udlandet. På trods af, det ofte ville være optimalt med dansktalende/syngende kunstnere.

 

Fag som ballet, jazzdance, step og sang er langt lettere at lære til perfektion, hvis man lærer det, mens man er barn.

 

Derfor har vi elitebørn fra 8 års alderen til og med 18 års alderen.

 

I Danmark findes der ikke lignende eliteskoler med undervisning til børn i alle disse fag.

 

Vi ønsker at børnene får leget alle disse fag ind, i en rar og rolig atmosfære, hvor det, at komme til at holde af læringsprocessen og holde af at øve sig, er i højsædet. Derudover er der et socialt og inspirerende aspekt. Børnene bliver ambitiøse, fordi de er sammen med andre dygtige børn og kammerater. Da der er 2 niveauer i alle danse- og sangfag, medvirker det til, at børnene bliver mødt på deres eget niveau, og at dem som kommer på et begynder niveau får inspiration af sommetider at se på de øvede børn. Ungerne får lyst til at forbedre sig.

 

Og der er ikke mindst et inspirerende aspekt i at have undervisere af højeste kaliber som også har deres gang på Det Kgl. Teater, Det Ny Teater, Folketeatret, ja, koreografer og instruktører fra de store danske musikteaterforestillinger og musicals.

 

 

 

 

 

 

 

AUDITION

Næste audition bliver MANDAG DEN 17. DECEMBER KL. 17-18.30 2018

Deadline for tilmelding er MANDAG DEN 10. DEC. KL. 12

 

Tilmelding nødvendig. Brug linket til tilmeldingsformularen over teksten.

 

Barnet skal have erfaring med enten dans eller sang og være mellem 8-16 år.

 

Til audition / prøvedag skal barnet synge en sang udenad, og have noder med til vores pianist. Barnet får danseundervisning i basisballet, så det kan være en god idé med dansetøj og evt. et par bløde balletsko.

 

 

AUDITION UDENFOR SÆSONEN:

Man kan også skrive en mail til os, hvis man har et barn med særligt talent for både sang og dans, som har akut brug for træning, f.eks. i forbindelse med teaterarbejde. Så vil vi måske invitere barnet ind på en prøvedag, og på denne måde vurdere om det giver mening at optage barnet på Eliteskolen.

Skriv til info@saveryacademy.dk

 

FORBEREDELSE:

 

 

STEP

Vi anbefaler vores onsdags stephold på Savery Academy aften-danseskolen, med Susan Helmuth, for de lidt større børn, som på et tidspunkt gerne vil søge ind på eliteskolen. Det er dog ikke et must, at kunne steppe eller overhovedet have kendskab til step, for at søge ind på Eliteskolen.

 

SANG

Ligeledes er det ikke nødvendigt at have sangerfaring, men det kan være en fordel, at have haft erfaring med kor / solosanglektioner op til en audtion. Man kan booke solosanglektioner på Savery Academy ved at skrive en mail til info@saveryacademy.dk

 

DANS

For dem som ikke har så meget danseerfaring anbefaler vi vores dansehold på Savery Academy Danseskolen. Se programmet i menuen til venstre. Men danseerfaring er ikke nødvendig for at gå til audition, hvis man f.eks. har sangerfaring.

 

PRAKTISK INFORMATION

Til forældre med børn der er optagede på eliteskolen

Vores bogholderi sender faktura på mail. Husk at skriv barnets navn og "Elite" ved overførslen, mange tak.

 

Prisen for den halvårlige sæson:

for 8-9 årige : 4500,- kr.

Dækker søndagstræning ballet, step og sang.

 

For 10-16 årige: 6700,- kr. som dækker søndags og mandags træning:

Søndage:  Ballet, step, varierende (nogle har også solosang søndage)

"Varierende"-faget kan være jazz, hiphop, skuespil, musikdramatik eller andet) + Mandag eftermiddage: ballet eller musicaltheatre (nogle har solosang) sommetider kaldes alle ind til kor i fobindelse med f.eks. afslutnings show.

 

EKSTRA:

Særpris for elitebørn: Der gives 15% rabat på Savery Academy danseskolens dansehold, til de elitebørn som udover træningen på Eliteskolen, også ønsker undervisning her.

 

Giv os besked på mail, hvis I ønsker at betale i flere rater

info@saveryacademy.dk

 

Hvis barnet er optaget på eliteskolen: Man kan melde sit barn til en halvårlig sæson ad gangen, eller starte med sommer eliteskolens  intense summercamp, og så vælge efterårs/vinter sæsonen senere, og vinter/forårs sæsonen derefter.

 

Næste sæson: 7. januar-14. april 2019

 

Barnet kan fortsætte til barnet er 18 år, såfremt det går godt.

Hvis barnet ikke trives, eller vi anser at det ville mere givtigt for barnet med undervisning på aftenskolen, så anbefaler vi dette i stedet.

 

Et par uger før sæsonafslutning, skriver rundt vedr. den kommende sæson, beder om tilmeldinger og sender fakturaer ud.

 

Vi kan anbefale vores Performance Education for unge i alderen 16-26 Her er også audition. Dette er en forberende uddannelse for unge der ønsker at søge ind på længevarende musicaluddannelser, skuespillerskoler eller danseuddannelser. Eller for dem som blot ønsker et år med fordybelse, og er nysgerrige på, om denne branche kunne være noget for dem.

 

I foråret 2018 kom 3 af vores performance education elever ind på Statens Scenekunstlinje Musical akadeliet i Fredericia, som ialt tager 8 elever ind pr. år.

To i London Performance Arts School.