DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN       WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT         GALLERI

ELITESKOLEN

ELITESKOLEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIDT OM SAVERY ACADEMY ELITESKOLEN

 

Savery Academy har i vinteren 16/17 skabt en eliteskole for særligt talentfulde børn / unge i alderen 8-16 år, med hovedfagene;

dans, skuespil og sang. Klassiske musical/performance teaterfag. Børnene kan kun optages på eliteskolen efter forudgående audition.

 

Formålet med eliteskolen er, med årene, at skabe en skare af unge, danske, ekstremt dygtige scenekunstnere, som både mestrer sang, dans, og skuespil.

 

(Det, som i England kaldes kaldes for  "Triple Threat". Udtrykket er opstået, fordi disse kunstnere mestrer alle tre kunstarter, dans, sang og skuespil, og dermed kan ses som en trussel til auditions, for de ansøgere, som ikke mestrer alle tre discipliner. Deraf udtrykket.)

 

Denne slags scenekunstnere, som mestrer alle disciplinerne, er ofte en mangelvare på de danske teatre, særligt på de teatre som sætter store musicals eller musikteater-forestillinger op. Her må der, ikke sjældent, hentes en del artister fra udlandet. På trods af, det ofte ville være optimalt med dansktalende/syngende kunstnere.

 

Fag som ballet, jazzdance, step og sang er langt lettere at lære til perfektion, hvis man lærer det mens man er barn.

 

Derfor har vi elitebørn fra 8 års alderen til og med 16 års alderen.

 

I Danmark findes der ikke lignende eliteskoler med undervisning til børn i alle disse fag.

 

Vi ønsker at børnene får leget alle disse fag ind, i en rar og rolig atmosfære, hvor det, at komme til at holde af læringsprocessen og holde af at øve sig, er i højsædet. Deruover er der et socialt inspirerende aspekt: Børnene bliver ambitiøse, fordi de er sammen med andre dygtige børn. Da der er 2 niveauer i alle danse- og sangfag, medvirker det til, at børnene bliver mødt på deres eget niveau, og at dem som kommer på et begynder niveau får inspiration af sommetider at se på de øvede børn. Ungerne får lyst til at forbedre sig.

 

Og der er ikke mindst et inspirerende aspekt i at have undervisere af højeste kaliber som også har deres gang på Det Kgl. Teater, Det Ny Teater, Folketeatret, ja, koreografer og instruktører fra de store danske musikteaterforestillinger og musicals.

 

 

Udover ballet, jazzdance, step og sang får børnene i

efterårs/vinter sæsonen

28. aug. - 17. dec. 2017

også mulighed for i de "varierende" fag, at få skuespil træning med skuespilleren / musicalperformeren Tomas Ambt Kofod, mucialtheatredance med Hayler Høier, jazz med Rachael Ireson, hiphop med Ali Hayder, step med Susan Helmuth frem til oktober, derefter Joel Brekke, casting træning af Jette Termann og ballet og method acting med Maria Savery. Der er også et lille forløb med moderne dans.

 

I vintersæsonen 17/18 har børnene lærere som

 

Tomas Ambt Kofod, skuespil og musikdramatik

Susan Helmuth, step

Joel Brekke, step

Matti Borg, sang

Ali Hayder, hiphop

Maria Savery, ballet

Jette Termann, casting

Ida Haugen, moderne dans

Rachael Ireson, jazz

Hayley Franks Høier, musical theatre dance

 

 

 

 

 

Eliteskolens første initiativ var en sommerworkshop i sommeren 2016 for børn 8-18 år.

 

ELITE SOMMERWORKSHOP UGE 26 OG 27 2017

igen i sommeren 2017 var der to intense eliteuger, med blandt andre Cæcilie Norby og Tomas Ambt Kofod som gæstelærere.

 

AUDITION

Hvis du er interesseret i at få dit barn ind på Eliteskolen, skriv da en mail til info@saveryacademy.dk

Skriv lidt om barnets navn, alder, motivation, og erfaring med sang, dans og skuespil.

Barnets skal være mellem 10-16 år og gerne have haft erfaring med enten dans eller sang.

Vi tager løbende elitebørn ind efter at have lavet en lille sangprøve og dansetime med dem.

 

Eliteskolen har to niveauer i ballet, jazzdance, sang og step.

 

Efter hver sæson bliver det vurderet, hvike af børnene der kan fortsætte på eliteskolen. Det er kun i sjældne tilfælde at barnet ikke kan fortsætte og kun, hvis skolens ledelse finder at barnet vil få mere ud af et andet slags program, f.eks. på eftermiddags/aftenskolen.

 

Hvis børnenes interesse ikke ligger indenfor musical, vil de alligevel lære så meget indenfor skuespil, sang og dans at de vil være godt rustet til at søge en af disse veje senere hen i livet.

 

I det hele taget vil læringen blot styrke børnenes almene viden, dannelse, opfattelsesevne og musikalitet, samt gavne børnenes indlæringsevne også i de boglige fag, som børnene har i skolen.

 

For nogle af de 16-årige elitebørn, vil det, efter at have gået på eliteskolen, være oplagt at søge ind på  Savery Academy´s Performance Education. Denne uddannelse kunne afrunde deres udvikling, så de unge netop blev klar til at gå til de store musical auditions.

 

 

Hovedfagene:

SANG:

Matti Borg, som har en lang sanglærer karriere- og et anerkendt komponist virke bag sig, underviser både børn, unge og voksne på alle niveauer i alle genrer. Musical, opera, jazz. Matti Borg giver også børnene på Eliteskolen en del node- og hørelære med sig på elitevejen. Der er pianist til de fleste sang lektioner. Læs mere på lærersiden her

SANG

Tomas Ambt Kofod, skuespiller og musicalperformer,  underviser i musikdramatik, at få skuespillet ind i sangen.

SKUESPIL

Tomas Ambt Kofod underviser elitebørnene i skuespil.

STEP:

I step er det primært musicalartisten Joel Brekke, der underviser. Han er uddannet på Urdang Academy i London og har ligeledes undervist børn i forbindelse med store musical opsætninger.  Joel underviser også på Savery Academy Performance Education for unge mellem 16-26 år, og på vores eftermiddags/aftenskole. Han medvirker i øjeblikket i Det Ny Teaters opsætning af musicalen "Annie get your gun."

JAZZ:

Rachael Ireson som er uddannet i London som musical performer, står for elitebørnenes jazz undervisning i sæson aug-dec. 2017

MUSICALTHEATRE DANCE:

Hayley Franks Høier står for at træne børnene både i at gribe audition koreografier, men også i at performe og danse mens man synger.

BALLET

Maria Savery er uddannet balletdanser og skuespiller på Det Kgl. Teater og er leder og stifter af Savery Academy. Hun har undervist børn og voksne i skuespil, ballet og jazzdance genem de sidste 15 år.

Maria underviser elitebørnene i ballet og i method acting.

HIPHOP

Ali Hayder er en anerkendt hiphopdanser og kommer og underviser i sæsonen aug. - dec. 2017

 

 

 

 

AUDITION

Audition til Savery Academy Eliteskolen

er netop afholdt. Men vi tager løbende mod interesserede elever. Skriv en mail til info@saveryacademy.dk og fortæl lidt om barnets erfaring, motivation, naturligvis alder og navn.

Måske kan vi finde en dag hvor barnet kan være med i undervisningen og på den måde kan akademiets crew tage stilling til om barnet kan optages på eliteskolen.

Barnet skal have erfaring med enten dans eller sang og være mellem 8-16 år.

 

 

 

STEP

Vi anbefaler vores mandags stephold på danseskolen, for dem som gerne vil søge ind på eliteskolen på et senere tidspunkt.  Se programmet på www.saveryacademy.dk danseskolen.

 

Ligeledes kan det, for dem som ikke har så meget sangerfaring, være en god idé at træne sang. Man kan booke solosanglektioner ved at skrive en mail til info@saveryacademy.dk

 

For dem som ikke har så meget danseerfaring anbefaler vi vores dansehold på Savery Academy Danseskolen. Se programmet på www.saveryacademy.dk danseskolen program

 

 

PRAKTISK INFORMATION

Til forældre med børn der er optagede på eliteskolen

Praktisk info: Vores bogholderi sender faktura på mail.

 

Prisen for vinterskolens aug.-dec.   2017 for minis 8-10 år: 4.500-,

Betales senest 1. august

 

Prisen for vinterskolen aug.-dec.     2017 for 10-16 årige: 6.700,-

Betales senest 1. august

 

Skema i vinterskolens periode er søndage og mandag eftermiddage for de 10-16 årige

 

Skema for de 8-10 årige er søndage kl. 10-12.45

 

Program finder du i menuen til venstre.

 

Hvis barnet er optaget på eliteskolen: Man kan melde sit barn til en sæson ad gangen, f.eks. starte med sommer eliteskolens 2 intense uger, og så vælge efterårs/vinter sæsonen senere, og vinter/forårs sæsonen derefter.

 

 

 

 

 

FORÆLDRE UDTALELSER:

 

"Eliteskolen hos Savery Academy er ambitiøs med undervisning på højt
niveau, men samtidig er der en legende og kreativ lethed over
undervisningen som gør stemningen afslappet og sjov for børnene. Min datter på 11 år er musikalsk men har ikke stor erfaring dansemæssigt. Med eliteskolen har hun fået en helt ny vækket kropsbevidsthed og lyst til at kombinere sin musikalitet med dansen. Jeg er imponeret over at er bliver taget hensyn til de enkelte børns behov og sørget for at de alle udvikler sig uafhængig af hvilket niveau de er på indenfor de forskellige
discipliner, skolen tilbyder."

-  Caroline, mor til barn på eliteskolen

 

"Vores datter har gået på Savery Academys elitehold I et år og det har været en fornøjelse at følge hendes udvikling, Savery Academy har budt på professionel og fantastisk undervisning. På Savery lægges der vægt på at børnene føler sig trygge og har det godt med hinanden samtidig med at de modtager undervisning på et højt niveau. Vi har altid været trygge og glade ved at sende hende afsted."

-  Marie, mor til barn på eliteskolen

ELITESKOLE BARN, UDTALELSE:
"Jeg har fået en masse nye venner på Savery Academys elitehold. Man får rigtig god undervisning og lærerne er super søde. Vi griner en masse samtidig med at jeg har lært meget nyt."

- Rigmor, barn på eliteskolen