DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN       WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT         GALLERI

TILMELDING KLIK HER

støtter Savery Academy eliteskolen

LIDT OM SAVERY ACADEMY ELITESKOLEN

 

Savery Academy har i vinteren 16/17 skabt en eliteskole for særligt talentfulde børn / unge i alderen 8-16 år, med hovedfagene;

dans, skuespil og sang. Klassiske musical/performance teaterfag. Børnene kan kun optages på eliteskolen efter forudgående audition, eller prøvedag.

 

Formålet med eliteskolen er, med årene, at skabe en skare af unge, danske, ekstremt dygtige scenekunstnere, som både mestrer sang, dans, og skuespil.

 

(Det, som i England kaldes kaldes for  "Triple Threat". Udtrykket er opstået, fordi disse kunstnere mestrer alle tre kunstarter, dans, sang og skuespil, og dermed kan ses som en trussel til auditions, for de ansøgere, som ikke mestrer alle tre discipliner. Deraf udtrykket.)

 

Denne slags scenekunstnere, som mestrer alle disciplinerne, er ofte en mangelvare på de danske teatre, særligt på de teatre som sætter store musicals eller musikteater-forestillinger op. Her må der, ikke sjældent, hentes en del artister fra udlandet. På trods af, det ofte ville være optimalt med dansktalende/syngende kunstnere.

 

Fag som ballet, jazzdance, step og sang er langt lettere at lære til perfektion, hvis man lærer det, mens man er barn.

 

Derfor har vi elitebørn fra 8 års alderen til og med 16 års alderen.

 

I Danmark findes der ikke lignende eliteskoler med undervisning til børn i alle disse fag.

 

Vi ønsker at børnene får leget alle disse fag ind, i en rar og rolig atmosfære, hvor det, at komme til at holde af læringsprocessen og holde af at øve sig, er i højsædet. Derudover er der et socialt og inspirerende aspekt. Børnene bliver ambitiøse, fordi de er sammen med andre dygtige børn og kammerater. Da der er 2 niveauer i alle danse- og sangfag, medvirker det til, at børnene bliver mødt på deres eget niveau, og at dem som kommer på et begynder niveau får inspiration af sommetider at se på de øvede børn. Ungerne får lyst til at forbedre sig.

 

Og der er ikke mindst et inspirerende aspekt i at have undervisere af højeste kaliber som også har deres gang på Det Kgl. Teater, Det Ny Teater, Folketeatret, ja, koreografer og instruktører fra de store danske musikteaterforestillinger og musicals.

 

 

PÅSKEFERIE: 29. marts - 2. april 2018

 

Elite summer camp i uge 27, 2018

 

AUDITION

Næste audition:

SØNDAG DEN 27. maj 2018 kl. 15-17

Tilmelding nødvendig. Brug linket til tilmeldingsformularen over teksten.

 

Barnet skal have erfaring med enten dans eller sang og være mellem 8-16 år.  Til audition / prøvedag skal barnet synge en sang udenad, og have noder med til vores pianist. Barnet får danseundervisning i ballet og jazz, så det kan være en god idé med dansetøj og evt. et par bløde balletsko. Barnet deltager ligeledes i steplektion på prøvedagen, så medbring stepsko, hvis barnet altså har stepsko, men ellers er det fint at steppe i strømpesokker eller et par selskabssko. Ikke gummisko.

 

 

 

STEP

Vi anbefaler vores mandags stephold på Savery Academy aften-danseskolen, med Joel Brekke, for de lidt større børn, som på et tidspunkt  gerne vil søge ind på eliteskolen. Det er dog ikke et must, at kunne steppe eller overhovedet have kendskab til step, for at søge ind på Eliteskolen.

 

SANG

Ligeledes er det ikke nødvendigt at have sangerfaring, men det kan være en fordel, at have haft nogle solosanglektioner op til en audtion. Man kan booke solosanglektioner ved at skrive en mail til info@saveryacademy.dk

 

DANS

For dem som ikke har så meget danseerfaring anbefaler vi vores dansehold på Savery Academy Danseskolen. Se programmet i menuen til venstre. Men danseerfaring er ikke nødvendig for at gå til audition, hvis man f.eks. har sangerfaring.