DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT       GALLERI

Det kan være rart at prøve sine sceniske drømme af i forskellige udtryk, indtil man finder lige det der passer til én. Du får mulighed for at blive både god til at synge, danse og spille skuespil, og forøge dine chancer for at blive en professionel performer. En god danser er også en god skuespiller. En god skuespiller har kontrol over sin krop - ligesom en sanger der kan danse og sige replikker er mere alsidig.

Teatret i Danmark og Europa bevæger sig mere og mere i en performativ retning, hvor stilarter som skuespil, dans og sang blander sig med hinanden og bliver videreudviklet. Ofte bliver en danser bedt om at sige en monolog, eller synge en sang. Derfor har du større muligheder for at få arbejde, hvis du har en bred vifte af ekspertiser. Men du behøver ikke være ekspert på forhånd.

Vores vision er, at du kan bruge denne uddannelse som springbræt til f.eks. udenlandske teater- og musicalskoler, statens scenekunstskoler eller Det Danske Musicalakademi i Fredericia, og at du således med tiden kan blive en professionel performer.

 

 

Uddannelsen er skabt for de unge mellem 16-26 som brænder for sang, dans og skuespil og måske vil søge på teater- eller musicalskoler. Vi vil hjælpe eleverne med at få skabt fundamentet for at komme ind. Nogen vil måske blive så gode at de allerede får jobtilbud efter dette år. Der kan, I vise tilfælde, gives dispensation med hensyn til alder og tidsfrist. Du må gerne ringe til os for en uforpligtende snak.