DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT       GALLERI

Det kan være rart at prøve sine sceniske drømme af i forskellige udtryk, indtil man finder lige det der passer til én. Du får mulighed for at blive både god til at synge, danse og spille skuespil, og forøge dine chancer for at blive en professionel performer. En god danser er også en god skuespiller. En god skuespiller har kontrol over sin krop - ligesom en sanger der kan danse og sige replikker er mere alsidig.

Teatret  i Danmark og Europa bevæger sig mere og mere i en performativ retning, hvor stilarter som skuespil, dans og sang blander sig med hinanden og bliver videreudviklet. Ofte bliver en danser bedt om at sige en monolog, eller synge en sang. Derfor har du større muligheder for at få arbejde, hvis du har en bred vifte af ekspertiser. Men du behøver ikke være ekspert på forhånd.

Musical teatret blomstrer som aldrig før i Danamrk, men de store teatre har ofte problemer med at finde danskere der både kan danse, synge og spille skuespil.

 

Vores vision er, at du kan bruge denne uddannelse som springbræt til f.eks. udenlandske teater- og musicalskoler, de danske scenekunstskoler og musicalakademiet i Fredericia, længerevarende danseuddannelser eller skuespiluddannelser og at du således med tiden kan blive en professionel performer.

 

I øjeblikket går 5 af vores tidligere studerende på musical akademiet i Fredericia.

 

En er netop blevet færdig uddannet på musicalakademiet i Fredericia, i sommeren 2018. En går på Performing arts School i Göteborg. To går på London Arts Educational. En er blevet færdig som moderne danser i München i sommeren 2018

 

 

Vi håber det kan give indblik i, at det er et godt grundlag vi lægger for dig på Savery Academy. Både indenfor dans, sang skuespil og, ikke mindst, indenfor det mentale. For, som noget helt særligt har vi en mental coach, Ann-louise Mathiesen, tilknyttet, som hjælper de studerende til at komme af med blokeringer, tvivl og gamle, usunde mønstre, som kan forhindre  dig i at udvikle dig fuldt ud.

 

 

På Savery Academy hyrer vi kun de aller bedste lærere, så du får max kvalitet for dine penge, og får lagt det helt rette, sunde tekniske og mentale grundlag, i en rar og hyggelig atmosfære.