DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT       GALLERI

SANG

Indenfor sang får du mulighed for at synge i en række genrer, som pop, musical og jazz, blandt flere. Du får solosang og flerstemmigt kor. Du får en teknik som er sund for din stemme, og kan danne grundlag/springbræt for videreuddannelse indenfor en sangkarriere, musicalkarriere, opera karriere eller performerkarriere, alt efter dit udgangspunkt, din stemme og dine drømme.

 

Du bliver guidet til at finde lige præcis det, som er helt unikt ved din stemme.

 

På Savery Academy Performance Education får du opera/musical sangerinden Gitta-Maria Sjöberg, til at bygge din teknik rigtigt op, uanset hvilken genre du selv synger. Gitta-Maria har i mange år har sunget de helt store partier på Det kgl. Teater og på de største udenlandske scener. Du får Matti Borg, som er en unik sangcoach, sanger, musikpædagog, performer, komponist og korleder. Begge arbejder ud fra Bel Canto metoden. (Italiensk: smuk sang.)

 

Musicalstjernen  Mia Karlsson underviser ligeledes på Savery Academy. Mia har sunget partier som Christine i Phantom of the Opere, Cozette i Les Misserables , Maria i sound of Music og er p.t. tilknyttet Det Ny Teater,

 

Pop sangerinden - og mental-coachen Ann-Louise Mathiesen, integrerer det mentale i sine sangtimer, og hjælper dig med at få eventuelle blokeringer væk, så intet hindrer dig i at blive fri til dit vokale/kunstneriske udtryk.

 

Sang/jazzstjernen Cæcilie Norbye underviser blandt andet  i jazz improvisation men også i sangteknik på masterclass basis.

Hun mestrer både pop, musical, jazz og opera.

 

 

Operasanger og bodyrelease afspælndingsekspert Naja Mansson hjælper dig til at slippe dine spændinger.

SKUESPIL

I skuespil bliver du præsenteret for flere forskellige tilgangsvinkler.

 

Den skuespillærdom du får på uddannelsen forbereder dig til dine eventuelle optagelsesprøver på teater/musicalskoler, castings og auditions.

 

Du får fag som "teatersport", med Claus Bue.

 

I drama, "scenework" har vi disse lærere tilknyttede:

 

Thure Lindhardt, Peter Gantzler, Tomas Ambt Kofod, Maria Savery og Bodil Jørgensen, der hver kommer med deres egen unikke tilgang til faget, men har ønsket om at opnå den største ægthed og skrælle alle clichéer væk, tilfælles.

 

Mime: Øyvind Kirchoff

 

Skuespillet kræver forberedelse og der vil blive sat lidt tid af på skolen til det, men derudover skal du være forberedt på at bruge noget tid dagligt til forberedelse hjemme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S:

 

Da flere af vores lærere er store stjerner og derfor kan få meget travlt i perioder,  kan vi ikke garantere at du får dem allesammen. Men vi gør hvad vi kan for at alle de nævnte kommer og underviser, hvert år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DANS

På uddannelsen hos Savery

Academy dance & performance, får du en solid danseteknik som er sund for din krop, inden for flere genrer.

 

Du bliver stærk og smidig og får en kanon kondition. Du får genrer som ballet, Horton, contemporary, jazz, step, electric-boogie og showdance.

 

Alene dansen på uddannelsen kan danne springbræt for en moderne dansekarriere for dig. Men kan også skabe det dansemæssige fundament, hvis du vil være musicalstjerne, showdanser eller koreograf.

 

Maria Savery, uddannet balletdanser fra Det kgl. Teater underviser i ballet, som lægger bunden og gør alle stilarter nemmere at navigere i.

 

Horton undervises af Tanja Foss, som er uddannet ved Alvin Ailey. Denne teknik giver dig kropskontrol, styrke og smidighed. Tanja underviser også i jazz og Bob Fosse.

 

En lang række af store scenekuntsnere/dygtige lærere underviser i dans, step, moderne, jazz, hiphop, electric boogie, musical theatre dance på Savery Academy

 

 

Udover at få lagt den rigtige danseteknik, bliver du trænet i at gå til auditions, opfange trin, og mentalt indstille dig, så du bliver fri i din dans.