DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT       GALLERI

SANG

Indenfor sang får du mulighed for at synge i en række genrer, som pop, musical og jazz, blandt flere. Du får solosang og flerstemmigt kor. Du får en teknik som er sund for din stemme, og kan danne grundlag/springbræt for videreuddannelse indenfor en sangkarriere, musicalkarriere,opera karriere eller performerkarriere, alt efter dit udgangspunkt.

 

Du bliver guidet til at finde lige præcis det, som er helt unikt ved din stemme.

 

På Savery Academy Performance Education får du opera/musical sangerinden Gitta-Maria Sjöberg, til at bygge din teknik rigtigt op, uanset hvilken genre du selv synger. Gitta-Maria har i mange år har sunget de helt store partier på Det kgl. Teater og på de største udenlandske scener. Du får Matti Borg, som er en unik sangcoach, sanger, musikpædagog, performer, komponist og korleder. Begge arbejder ud fra Bel Canto metoden. (Italiensk: smuk sang.)

 

Musicalstjernen og skuespilleren Tomas Ambt Kofod underviser i at få skuespillet ind i sangen.

 

Pop sangerinden - og mental-coachen Ann-Louise Mathiesen, integrerer det mentale i sine sangtimer, og hjælper dig med at få eventuelle blokeringer væk, så intet hindrer dig i at blive fri til dit vokale/kunstneriske udtryk.

 

Sangstjernen Cæcilie Norbye underviser blandt andet  i jazz improvisation men også i sangteknik på masterclass basis.

Hun mestrer både pop, musical, jazz og opera.

 

 

Vi samarbejder med manuvision eksperter, som sørger for at du får kendskab til, hvordan du løsner dine eventuelle spændinger, så din stemme bliver sat fri og dit sind og talent kommer til fuld fri udfoldelse,  og hvordan krop og psyke hænger sammen.  Du behøver ikke have meget erfaring i sang for at søge ind. Som bifag har du node og hørelære med sanglærer/komponist Matti Borg.

SKUESPIL

I skuespil bliver du præsenteret for flere forskellige tilgangsvinkler.

 

Den skuespillærdom du får på uddannelsen forbereder dig til dine eventuelle optagelsesprøver på teater/musicalskoler, castings og auditions.

 

Du får fag som "teatersport", med Claus Bue.

 

I drama, "scenework" har vi disse lærere tilknyttede:

 

Thure Lindhardt, Peter Gantzler, Tomas Ambt Kofod, Maria Savery og Bodil Jørgensen, der hver kommer med deres egen unikke tilgang til faget, men har ønsket om at opnå den største ægthed og skrælle alle clichéer væk, tilfælles.

 

Mime: Øyvind Kirchoff

 

Skuespillet kræver forberedelse og der vil blive sat lidt tid af på skolen til det, men derudover skal du være forberedt på at bruge noget tid dagligt til forberedelse hjemme.

 

Vi får besøg af en caster der vil guide dig i kunsten at gå casting.

 

 

 

 

DANS

På uddannelsen hos Savery

Academy dance & performance, får du en solid danseteknik som er sund for din krop, inden for flere genrer.

 

Du bliver stærk og smidig og får en kanon kondition. Du får genrer som ballet, Horton, contemporary, jazz, step, electric-boogie og showdance.

 

Alene dansen på uddannelsen kan danne springbræt for en moderne dansekarriere for dig. Men kan også skabe det dansemæssige fundament, hvis du vil være musicalstjerne, showdanser eller koreograf.

 

Maria Savery, uddannet balletdanser fra Det kgl. Teater underviser i ballet, som lægger bunden og gør alle stilarter nemmere at navigere i.

 

Horton undervises af Tanja Foss, som er uddannet ved Alvin Ailey. Denne teknik giver dig kropskontrol, styrke og smidighed. Tanja underviser også i jazz og Bob Fosse.

 

Musicalperformer Kristoffer Widerberg underviser i step. Han medvirker, og har medvirket, i mange store musicalopsætninger, både herhjemme  og i udlandet.

 

 

"Head of Dance" ved Det Danske Musical Akademi Fredericia, Rebekka Lund, underviser i Musical Theatre Dance. Ligesom Mike Gamble, musicalperformer, som også underviser ved P.A.S .  Göteborg-

 

- og der er mange flere. Du får med andre ord en lang række dygtige koreografer og performere i forskellige genrer.

 

Udover at få lagt den rigtige danseteknik, bliver du trænet i at gå til auditions, opfange trin, og mentalt indstille dig, så du bliver fri i din dans.

 

I Manuvision, Body and Mind, lærer du hvordan dine tanker kan indvirke på din krops tilstand og hvordan du kan helbrede dine skader.