DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO       LÆRERE        KONTAKT       GALLERI

Eleverne får skema for en måned ad gangen. Der bliver både undervisning i sang, dans og skuespil, med lige vægt på alle tre dele.

 

Dansegenrerne er ballet, jazz, Alvin Ailey/Horton teknik, contemporary, hiphop, step, og showdance. Vi tilrettelægger programmet så eleverne bliver gradvist stærkere og smidigere dansemæssigt. Ligeledes bygges en sund teknik- og sangstemmens kapacitet op. I skuespil fokuseres på at fremelske en ægthed, - blandt andet ved hjælp af øvelser som får dig ind i dit eget erindringsunivers emotionelt.

 

 

 

Undervsiningen foregår om dagen, mandage-torsdage og består af 4 lektioner 3 dage om ugen og 3 lektioner 1 dag om ugen.

2 lektioner af 90 min. og 2 eller 1 af eller 75 min. varighed. Eleverne møder kl. 8.45 og undervisningen starter 9.00. Der er et kvarters formiddagspause, og 45 min. times frokostpause, et kvarters eftermiddagspause, og dagen slutter 15.45 eller en dag om ugen 14.15 Der er fridag til hjemmestudie om fredagen og ikke undervisning om aftenen eller i weekenderne.