LÆRERE       DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO        KONTAKT         GALLERI

THURE LINDHARDT

Thure Lindhardt er ligeledes en af Danmarks helt store skuespil stjerner, bedst kendt for rollen som “Flammen” i filmen “ Flammen og Citronen”, hvor han spiller sammen med Mads Mikkelsen. Han er uddannet skuespiller i Danmark i 1998, har undervist i skuespil siden 2009, og siger selv: “Søger et filmisk realistisk udtryk hos mine elever, en ægthed og sandhed, hvor viljen er det der driver scenen og karakteren."

BODIL JØRGENSEN

Skuespil stjernen, Bodil Jørgensen, er blandt andet kendt for sin rolle i Rytteriet på DR 2. Hun har også spillet med i filmen  "Hvidstensgruppen", en lang række forestillinger på Det Kongelige Teater, og senest i TV 2´s vellidte serie "Badehotellet" i rollen som "Fru Andersen", også kaldet "Molly".

På Savery Academy er hun tilknyttet performance uddannelsen som skuespillærer, masterclasses.

TOMAS AMBT KOFOD

Tomas Ambt Kofod er mest kendt for sine store hovedroller i musicals, senest i ”Jekyll and Hide” på Det Ny Teater, som han også blev Reumert nomineret for, i kategorien ”Bedste Mandlige Hovedrolle.” I andre musicals har han spillet ”Udyret” i ”Skønheden og Udyret”, "Che" i ”Evita”, ”Bella Zangler” i ”Crazy for you”, ”Fantomet” i ”Love never Dies”, ”Tony” i ”West side Story”, ”Jean Valjean/Lesgles” i ”Les Miserables” alt sammen på Det Ny Teater.

Han har sine rødder i skuespillet, er uddannet fra Århus teater, og nærer en stor kærlighed for karakterarbejdet. Erfaringerne bringer han generøst med ind på Savery Academy, hvor han underviser de studerende på performance uddannelsen i ”musikdramatik” og ”skuespilteknik.”

MARIA SAVERY

Maria Savery er uddannet balletdanser og skuespiller fra Det Kgl. Teater. Maria har gennem årene medvirket i både danse/ teaterforestillinger, musicals, tv-serier og film. Hun har videreuddannet sig på masterclasses for professionelle skuespillere i Lee Strasbergs Method Acting, og har netop afsluttet en 2-årig videre-uddannelse som “Auteur Af Ny Scenekunst”. Maria er grundlægger af- og chef for Savery Academy og har undervist i ballet og skuespil i 14 år. Hun underviser på performance uddannelsen i method acting.

 

CLAUS BUE

Uddannet fra Statens Teaterskole 1972.

 

"Var så heldig at den engelske teaterpædagog Keith Johnstone kom og underviste i improvisation på vores hold - som det første i Danmark - og siden være en del af Teatergruppen Turnus, der udviklede Johnstones ’TheatreSports’ herhjemme, og gjorde det til kult i 80’erne. Siden blev det ’Så Hatten Passer’ på tv, og ’Hatten Rundt’ på turné. Mange andre er fulgt efter, og improvisation er nu en helt naturlig del af uddannelsen til skuespiller, og osse en masse andre fag, hvor der kræves et vist mål af udadvendthed.

 

Jeg vil glæde mig til at viderebringe mine erfaringer til holdet på Savery Academy."