LÆRERE       DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO        KONTAKT         GALLERI

MARIA SAVERY

Maria Savery er stifter af- og chef for Savery Academy

Hun er uddannet balletdanser fra Det kgl. teaters balletskole. Som 17-årig valgte hun at forlade balletten til fordel for skuespillet og hun blev nu uddannet og ansat ved Det kgl. Teater som skuespiller. Hun har siden medvirket i div tv-serier, film og teaterstykker og er en respekteret lærer indenfor ballet og skuespil. Hun har videruddannet sig ved masterclasses for profesionelle skuspilere indenfor Lee Strasbergs method acting, og som auteur af ny scenekunst. Maria er blåstemplet af det kgl. Teaters balletskole ledelse som underviser på kongeligt balletskole niveau.

For yderligere info: www.mariasavery.dk

SELENE MUÑOZ

Selene Muños er internationalt anerkendt flamenco-kunstner, uddannet i både Danmark og Spanien. Selene optræder på såvel de traditionelle spanske flamence-festivaler som på scener og festivaler i hele verden. I Danmark kender vi hende især fra optræden i vild med dans, Nøddeknækkeren i Tivoli og Sommerballetten på Bellevue teateret. Selene var i 2012 nomineret til en Reumert, hun har modtaget Vibeke Rørvigs pris, danset ved kronprinsparets prisuddeling og ved feiringen af Den Lille Havfrues 100 års fødselsdag

http://www.selenemunoz.com

http://www.youtube.com/watch?v=6gXHvjjI4XQ

 

SE SELENE FORTÆLLE OM SIG SELV OG SIN UNDERVISNING

SONIC

Sonic er født i Columbia og bosat i Danmark, han rejser dog stadig verden rundt og har lige videreuddannet sig til yogalærer i Indien. Sonic er kendt som en af verdens allerbedste breakdansere og har haft et utal af hoveroller i store danseteater produktioner. Således kan nævnes “ Nøddeknækkeren “ og  “ H.C. Andersen “. Sonic er en respekteret lærer og hans masterclasses emmer altid af vidunderlig stemning, ro, energi og humor. På Savery Academy underviser han på sommerworkshops uge 31 og 32 i contemporary break, og fra efteråret i yoga på skolen.

 

KLIK HER FOR DANSEKLIP

TONIAH

Toniah er en koreograf af verdensklasse med en unik og karakteristisk street flow style som varierer fra RnB til rock til pop til jazz. Hun har en omfattende erfaring med at koreografere musikvideoer, danseteater, teater, musicals, reklamer, film, mode- og tv-shows. Hun var en af de første kvindelige street/funkdansere i Danmark da hun startede sin profesionelle karriere, og er i dag anderkendt som en af de bedste koreografer. Hun har i løbet af sin karriere brugt mange år i New York, LA og London.

SILJA SCHANDORFF

Blev optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole i 1975. Hun blev aspirant i 1985, korpsdanser i 1987, solist i 1991 og solodanser i 1992.

Silja Schandorff dansede af i april 2009 i Giselle. I 2009 blev hun ansat som kunstnerisk koordinator og instruktør ved Den Kongelige Ballet, og i marts 2011 blev hun udnævnt til viceballetmester.

Vigtigste hovedpartier: Titelpartiet i Sylfiden, Manon og Caroline Mathilde, titelpartiet i Giselle, Odette/Odile i Svanesøen, Aurora i Tornerose, Kitri i Don Quixote, ballerinaen i Etudes, Hilda og Birthe i Et folkesagn, Hippolyta/Titania i En skærsommernatsdrøm, Hannah i Den glade enke, Penelope i Odysseen og Prinsesse i Nøddeknækkeren.

STEPHANIE NGUYEN

Stephanie vandt i 2007 verdens største konkurrence i street dance, Just Debout i Frankrig. Har spillet med i tre dansefilm, ’Streetdance 3D’, ’Streetdance’ og ’Beat The World – You got served’.Herhjemme har hun blandt andet været med i ’Simon Spies’ på Østre Gasværk, ’West Side Story’ og ’Kabaret’ på Aarhus Teater. Mødte koreograferne, der arbejder på Madonnas turneer, til optagelser på ’Street Dance 3D – 2’.De inviterede hende til den sidste ugelange audition, efter flere tusind havde forsøgt sig ved åbne auditions i Frankrig, London, Los Angeles og New York. Her gik Stephanie Nguyen videre sammen med 21 andre dansere og blev en del af MDNA Tour 2012.

ALEX BOURDAT

Alexandre Bourdat blev uddannet på Avignon Conservatory of Dance i Sydfrankrig. I 12 år har han danset et omfattende repertoire for flere dansekompagnier i Europa. På det sidste har Alex arbejdet med Kitt Johnson, Edhem Jesenkovic, Tina Tarpgaard, Tim Rushton, Alexander Kølpin, MuteComp, Hotel Proforma, Adi Salant, Cross Connection, for at nævne nogle i Danmark. Han har lavet arbejde for nationale firmaer, arrangementer og skoler. Hans klasser er udviklet for at øge bevisthed om hvordan man kan kombinere musikalitet, koordination og styrke. Dette giver en fysisk kontrol, der kan bruges i alle felter, hvor kroppen er mediet.

 

SE ALEX FORTÆLLE OM SIG SELV OG SIN UNDERVISNING

JOSEPHINE RAAHAUGE

Josephine Raahauge er uddannet på Stepz og har siden været i mesterlære hos instruktøren og koreografen Steen Koerner.  Hun har haft hovedroller i danseteaterforestillinger som

“ Nøddeknækkeren “ og “ H.C. Andersen “. Hun blev kendt for TV-reklamen for Danske Bank, hvor hun danser electric boogie på en parkeringsplads, og i øjeblikket for sin rolle som René i Tv serien “ Arvingerne “. Josephine er uddannet skuespiller fra Århus Teaterskole.

ELISE RUUSUNEN

Elise Ruusunen er uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2012, men har altid danset flere forskellige stilarter og rejst rundt i verden til diverse EM og VM med bl.a. Latin danse.

Hun har jeg været medvirkende i forestillingerne ”Young Frankenstein” (Fredericia Teater), ”Aladdin” (Operaen), ”Crazy For You” (Det Ny Teater), ”Beauty and the Beast” (Det Ny Teater), ”Sound of Music” (Det Ny Teater) og er til efteråret igen tilbage på Det Ny Teater i ”Anything Goes.”

 

Hendes fokus i undervisningen er på at give en grundlæggende god danseteknik via opvarmningen men også arbejde med show og jazz koreografier.

JOEL BREKKE

Joel Brekke uddannet Musical Theatre Artist fra Urdang Academy i London. Han har medvirket i et utal af de store opsætninger af musicals her og i udlandet.

 

Om jazztimerne: Opvarmning med teknik øvelser inkorporeret. Derefter variationer over gulv, med fokus på pladsen omkring os og elementet “travel”. Til sidst en koreografi. En klassisk jazzlektion med en stemning af Musicals, til de bedste pophits og musicalnumre.

Om steptimerne: En kort opvarmning, så fødderne er klar til step teknik. Vi afslutter lektionen med en koreografi. En sjov og hyggelig

introduktion til step hvor vi ikke kun danser til musikken, men også skaber den med vores fødder.

 

 

TINE SALLING

Tine Salling er uddannet på Stepz i Kbh og har videreuddannet sig på diverse skoler i Paris. I dag er hun en af landets ypperste house dansere / teater performere samt en anerkendt koreograf. Hendes lektioner er humørfyldte og legende med sans for detaljen, stilen og energien er hetl i top

 

 

 

KLIK HER FOR DANSEVIDEO  (http://vimeo.com/78418053)

SUAD DEMIROVIC

Siden Suad afsluttede sin 1-årige danseuddannelse på Stepz i 2003 har han medvirket i et hav af danseproduktioner både i Danmark og i udlandet og blandt andet optrådt for Jamelia, Outlandish, Burhan G, Melanie C, L.O.C., Christine Milton m.fl. Suad har også beskæftiget sig med teater og musicals og medvirket i bl.a. Den Eneste Ene, Simon, Casino og West Side Story, de 3 sidstnævnte på Østre Gasværk Teater. Suad er ligeledes en respekteret koreograf.

SARA DYBRIS MCQUAID

Sara Dybris McQuaid er en anerkendt koreograf og jazz/vogue danser. Hun har koreograferet et utal af show og modeshows. Hun er derudover uddannet pilates lærer. Hendes jazz timer tager afsæt i den tidlige vogue stil, som er sensuel, flirtende, feminin til fingerspidserne og tænkt i et fotoristisk positur formsprog. Man kan ikke undgå at blive i godt humør i hendes timer.

MAGNUS LUNDGREN

Magnus er uddannet musicalartist ved Balletakademiet i Göteborg. Han har over 12 års erfaring med musicals og shows på nogen af Sveriges største teatre og scener.

Jazz:  Jeg inspireres af det som føles moderne og fresh i branchen og de indtryk og udtryk jeg møder som musicalartist. Dette bliver en fusion af show-, funk- og lyrisk jazz.

Step:  At steppe er en af de sjoveste ting jeg ved, og når klassisk old school møder funk til god musik i mine klasser, bliver man vildt glad og tilfreds, det er lige som at tage lykkepiller.

PETER FRIIS

danser- koreograf- underviser.

Peter har undervist i mange år i jazz/show, energi- humor og dynamik kendetegner hans undervisning, “Alle Kan danse - det handler for mig som koreograf om, at finde potientialet og de rigtige moves der gør min elev unik”

Peter har koreograferet et utal af forestillinger, musicals og shows, fra Citysingler showene - Crazy Christmas Cabaret i Tivoli - Hjørring revyen -  Full Monty - Den eneste Ene - De 3 Musketerer - Tjener for 2 herre og mange andre.

TANJA FOSS

Jeg, Tanja Foss, har danset professionelt igennem 27 år på de danske scener og tv.

I jazzen verden og den moderne. arbejdet med de fleste koreografer fra “min tid” og nydt at kunne skifte genre, og dermed få større kendskab. Horton har altid været min favorit teknink.

bla. uddannet ved London Contemporary Dance School og Iwanson i Munchen. Nyligt uddannet dansecoach ved Zitta De Friis og senest, sommeren 2013, været i NY og taget cerfitikat i Horton hos Alvin Ailey.

Glæder mig til at undervise her hos Savery Acadamy.

 

BENJAMIN SKOP

Benjamin Skop har de sidste 8 år på at lave teaterforestillinger og shows for bl.a. Steen Koerner og Big City Brains. Disse tæller Nøddeknækkeren, Sylfiden, Menneskerobot, Cykelmyggen Egon, H.C. Andersen m.fl. Han er medlem af den internationalt anerkendte dansetrup Natural Effects, som har lavet shows- og vundet utallige konkurrencer i ind og udland.

Hans dans kan bedst karakteriseres som en blanding af mekaniske bevægelser inspireret af maskiner og anden teknologi og organiske bevægelser med referencer til naturen og dets bevægemønstre. I dag arbejder han primært med teaterforestillinger og anden performancekunst.

KLIK HER FOR DANSEVIDEO

SUSAN HELMUTH

Susan Helmuth har mange års erfaring i step/rhythm tap fra træning i både ind- og udland.

I 80- og 90’erne underviste hun bl.a. hos Doug Crutchfield og Bjarnov Dance Center og senere i Hot Foot Studios ejet af Michael Sandwick, som hun har været fast dansepartner med i mange år. Hun har medvirket i film, tv, cabaret og havde æren af at optræde med Brenda Bufalino i ”The Queen of Tap Dance” sammen med Michael Sandwick på hhv. Dansescenen og Nørrebros Teater.

 

SE SUSAN FORTÆLLE OM SIG SELV OG SIN UNDERVISNING

SIGNE DUUS

Signe har en baggrund som gymnast, men har inden for de sidste 4-5 år beskæftiget sig mest med dans.

Hun er uddannet fra Stepz Dansestudie, med en 2 årig danseuddannelse og har medvirket i div. shows og musikvideoer, samt assisteret på børnemusikvideoer.

Signe har aktivt undervist fra hun var 16 år, alt fra børn omkring 4 års alderen til voksne.  Hendes undervisning, bygger på gode gamle teknikker til “ny musik”. Hvor der lægges vægt på at man udvikler sig mens man har det sjovt.

CAROLINE GUDSØE

Caroline har danset House, moderne Jazz, Hip Hop, Breakdance og showdance. Har brugt de fleste år på at danse moderne jazz og Hip Hop på danseskolen Gaardbodans på Nørrebro. I 2007 blev hun udvalgt til at være med i musicalen ”Forelsket i København” som ung danser og statist. Hun forelskede sig i dansen som meget ung, fordi det var en sportsgren hvor hun ”kan give slip, have det sjovt og samtidig indføre sin egen stil og attitude til de forskellige former for dans. ”

PERNILLE BECH

Afsluttede i 2013 sceneindgangens 1-årige danseuddannelse.

Studerede Musical Theatre i London i 4 måneder.

Uddannet fra Savery Academy Performance Education i 2014/15

Har medvirket i div. reklame- og kortfilm.

Har arbejdet som kirkesanger de sidste 4 år.

Danset i shows. Holder meget af børn og glæder sig til at undervise de helt små i ballet på Savery Academy efteråret 2015