LÆRERE       DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS        INFO        KONTAKT         GALLERI

MARIA SAVERY

Maria Savery er stifter af- og chef for Savery Academy

Hun er uddannet balletdanser fra Det kgl. teaters balletskole. Som 17-årig valgte hun at forlade balletten til fordel for skuespillet og hun blev nu uddannet og ansat ved Det kgl. Teater som skuespiller. Hun har siden medvirket i div tv-serier, film og teaterstykker og er en respekteret lærer indenfor ballet og skuespil. Hun har videruddannet sig ved masterclasses for profesionelle skuspilere indenfor Lee Strasbergs method acting, og som auteur af ny scenekunst. Maria er blåstemplet af det kgl. Teaters balletskole ledelse som underviser på kongeligt balletskole niveau.

For yderligere info: www.mariasavery.dk

 

Mike Gamble (US - Philadelphia/Los Angeles)  mixing street with technique/company/theatre/commercial, including West African, Hip Hop, Modern, Jazz, House and Breaking. He was a dance minor at Drexel University. Has been a company member of the Dunham-based Marshall Dance Company. In 2009 he moved to Gothenburg where he has since been based choreographing, teaching at Performaing Arts school. He has been performing throughout Scandinavia and around the world. He returned to the stage in 2013-2014 performing in the Gothenburg Opera production of LA CAGE AUX FOLLES, followed by the musical HAIRSPRAY at Tivoli in Copenhagen. At Malmo Opera in the European premiere productions of KINKY BOOTS and IF/THEN (Tank Om) and most recently back in Copenhagen for Det Ny Teater's Danish premiere production of the hit musical THE BOOK OF MORMON.

MIKE GAMBLE

SONIC

Sonic er født i Columbia og bosat i Danmark, han rejser dog stadig verden rundt og har lige videreuddannet sig til yogalærer i Indien. Sonic er kendt som en af verdens allerbedste breakdansere og har haft et utal af hoveroller i store danseteater produktioner. Således kan nævnes “ Nøddeknækkeren “ og  “ H.C. Andersen “. Sonic er en respekteret lærer og hans masterclasses emmer altid af vidunderlig stemning, ro, energi og humor. På Savery Academy underviser han på sommerworkshops uge 31 og 32 i contemporary break, og fra efteråret i yoga på skolen.

 

KLIK HER FOR DANSEKLIP

TONIAH

Toniah er en koreograf af verdensklasse med en unik og karakteristisk street flow style som varierer fra RnB til rock til pop til jazz. Hun har en omfattende erfaring med at koreografere musikvideoer, danseteater, teater, musicals, reklamer, film, mode- og tv-shows. Hun var en af de første kvindelige street/funkdansere i Danmark da hun startede sin profesionelle karriere, og er i dag anderkendt som en af de bedste koreografer. Hun har i løbet af sin karriere brugt mange år i New York, LA og London.

SILJA SCHANDORFF

Blev optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole i 1975. Hun blev aspirant i 1985, korpsdanser i 1987, solist i 1991 og solodanser i 1992.

Silja Schandorff dansede af i april 2009 i Giselle. I 2009 blev hun ansat som kunstnerisk koordinator og instruktør ved Den Kongelige Ballet, og i marts 2011 blev hun udnævnt til viceballetmester.

Vigtigste hovedpartier: Titelpartiet i Sylfiden, Manon og Caroline Mathilde, titelpartiet i Giselle, Odette/Odile i Svanesøen, Aurora i Tornerose, Kitri i Don Quixote, ballerinaen i Etudes, Hilda og Birthe i Et folkesagn, Hippolyta/Titania i En skærsommernatsdrøm, Hannah i Den glade enke, Penelope i Odysseen og Prinsesse i Nøddeknækkeren.

ADAM TOCUYO

 

Stilart: Contemporary fusion

.Vi kommer til at arbejde rigtig meget med kvaliteten i hver enkelt bevægelse, og hvordan man får det helt ud i fingerspidserne. Derudover dedikerer jeg en dag til floorwork alla Capoeira, det vil sige, at jeg kommer til at lave en forbindelse mellem Capoeira og hvordan man kan bruge det i sin dans. Det kommer til at være en masse store bevægelser, så det bliver rigtig hårdt, men på den gode måde, hvilket er rigtig god træning til at fx. Skulle kunne fylde en stor scene ud.

 

Se Adam danse i B&O reklamefilmen her:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155091816381607&id=296542667040010

LASSE DYG HANSEN

Lasse er uddannet musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet, 2016. Han debuterede på Det Ny Teater i forestillingen Anything Goes og efterfølgende Chicago. Lasse har desuden medvirket i Hairspray i Tivoli samt Den Lille Havfrue på Fredericia Teater, og er lige nu aktuel i The Book of Mormon i København.

Udover at stå på scenen fungerer han som underviser, og assisterede i 2017 Alex Frei i Fosse style og Horton i Paris, Marseille og Toulouse.

Lasses næste produktion er Disneys Musical TARZAN.

 

 

STEPHANIE NGUYEN

Stephanie vandt i 2007 verdens største konkurrence i street dance, Just Debout i Frankrig. Har spillet med i tre dansefilm, ’Streetdance 3D’, ’Streetdance’ og ’Beat The World – You got served’.Herhjemme har hun blandt andet været med i ’Simon Spies’ på Østre Gasværk, ’West Side Story’ og ’Kabaret’ på Aarhus Teater. Mødte koreograferne, der arbejder på Madonnas turneer, til optagelser på ’Street Dance 3D – 2’.De inviterede hende til den sidste ugelange audition, efter flere tusind havde forsøgt sig ved åbne auditions i Frankrig, London, Los Angeles og New York. Her gik Stephanie Nguyen videre sammen med 21 andre dansere og blev en del af MDNA Tour 2012.

ALEX BOURDAT

Alexandre Bourdat blev uddannet på Avignon Conservatory of Dance i Sydfrankrig. I 12 år har han danset et omfattende repertoire for flere dansekompagnier i Europa. På det sidste har Alex arbejdet med Kitt Johnson, Edhem Jesenkovic, Tina Tarpgaard, Tim Rushton, Alexander Kølpin, MuteComp, Hotel Proforma, Adi Salant, Cross Connection, for at nævne nogle i Danmark. Han har lavet arbejde for nationale firmaer, arrangementer og skoler. Hans klasser er udviklet for at øge bevisthed om hvordan man kan kombinere musikalitet, koordination og styrke. Dette giver en fysisk kontrol, der kan bruges i alle felter, hvor kroppen er mediet.

 

SE ALEX FORTÆLLE OM SIG SELV OG SIN UNDERVISNING

JOEL BREKKE

Joel Brekke uddannet Musical Theatre Artist fra Urdang Academy i London. Han har medvirket i et utal af de store opsætninger af musicals her og i udlandet.

 

Om jazztimerne: Opvarmning med teknik øvelser inkorporeret. Derefter variationer over gulv, med fokus på pladsen omkring os og elementet “travel”. Til sidst en koreografi. En klassisk jazzlektion med en stemning af Musicals, til de bedste pophits og musicalnumre.

Om steptimerne: En kort opvarmning, så fødderne er klar til step teknik. Vi afslutter lektionen med en koreografi. En sjov og hyggelig

introduktion til step hvor vi ikke kun danser til musikken, men også skaber den med vores fødder.

 

 

SUAD DEMIROVIC

Siden Suad afsluttede sin 1-årige danseuddannelse på Stepz i 2003 har han medvirket i et hav af danseproduktioner både i Danmark og i udlandet og blandt andet optrådt for Jamelia, Outlandish, Burhan G, Melanie C, L.O.C., Christine Milton m.fl. Suad har også beskæftiget sig med teater og musicals og medvirket i bl.a. Den Eneste Ene, Simon, Casino og West Side Story, de 3 sidstnævnte på Østre Gasværk Teater. Suad er ligeledes en respekteret koreograf.

PETER FRIIS

danser- koreograf- underviser.

Peter har undervist i mange år i jazz/show, energi- humor og dynamik kendetegner hans undervisning, “Alle Kan danse - det handler for mig som koreograf om, at finde potientialet og de rigtige moves der gør min elev unik”

Peter har koreograferet et utal af forestillinger, musicals og shows, fra Citysingler showene - Crazy Christmas Cabaret i Tivoli - Hjørring revyen -  Full Monty - Den eneste Ene - De 3 Musketerer - Tjener for 2 herre og mange andre.

TANJA FOSS

Jeg, Tanja Foss, har danset professionelt igennem 27 år på de danske scener og tv.

I jazzen verden og den moderne. arbejdet med de fleste koreografer fra “min tid” og nydt at kunne skifte genre, og dermed få større kendskab. Horton har altid været min favorit teknink.

bla. uddannet ved London Contemporary Dance School og Iwanson i Munchen. Nyligt uddannet dansecoach ved Zitta De Friis og senest, sommeren 2013, været i NY og taget cerfitikat i Horton hos Alvin Ailey.

Glæder mig til at undervise her hos Savery Acadamy.

 

BENJAMIN SKOP

Benjamin Skop har de sidste 8 år på at lave teaterforestillinger og shows for bl.a. Steen Koerner og Big City Brains. Disse tæller Nøddeknækkeren, Sylfiden, Menneskerobot, Cykelmyggen Egon, H.C. Andersen m.fl. Han er medlem af den internationalt anerkendte dansetrup Natural Effects, som har lavet shows- og vundet utallige konkurrencer i ind og udland.

Hans dans kan bedst karakteriseres som en blanding af mekaniske bevægelser inspireret af maskiner og anden teknologi og organiske bevægelser med referencer til naturen og dets bevægemønstre. I dag arbejder han primært med teaterforestillinger og anden performancekunst.

KLIK HER FOR DANSEVIDEO

SUSAN HELMUTH

Susan Helmuth har mange års erfaring i step/rhythm tap fra træning i både ind- og udland.

I 80- og 90’erne underviste hun bl.a. hos Doug Crutchfield og Bjarnov Dance Center og senere i Hot Foot Studios ejet af Michael Sandwick, som hun har været fast dansepartner med i mange år. Hun har medvirket i film, tv, cabaret og havde æren af at optræde med Brenda Bufalino i ”The Queen of Tap Dance” sammen med Michael Sandwick på hhv. Dansescenen og Nørrebros Teater.

 

SE SUSAN FORTÆLLE OM SIG SELV OG SIN UNDERVISNING

CAROLINE GUDSØE

Caroline har danset House, moderne Jazz, Hip Hop, Breakdance og showdance. Har brugt de fleste år på at danse moderne jazz og Hip Hop på danseskolen Gaardbodans på Nørrebro. I 2007 blev hun udvalgt til at være med i musicalen ”Forelsket i København” som ung danser og statist. Hun forelskede sig i dansen som meget ung, fordi det var en sportsgren hvor hun ”kan give slip, have det sjovt og samtidig indføre sin egen stil og attitude til de forskellige former for dans. ”