INFO       DANSESKOLEN         UDDANNELSEN        ELITESKOLEN        WORKSHOPS/EVENTS          LÆRERE        KONTAKT        GALLERI

"Jeg søger ind på Savery fordi min største drøm er blive musical performer, jeg har lige brugt 1 år på sceneindgangen, og det gjorde mig bare sikker på at det er det jeg vil! Savery Academy ser virkelig godt ud og er den første rigtige 1 årige skole i København der har hele pakken, jeg ville være virkelig glad hvis jeg kunne få undervisning her!"

- Ansøger på uddannelsen

“Maria Savery har tidligere været min underviser i skuespil, og det var hende, der hjalp mig op til prøven på Statens Teaterskole i 2011. Maria er ikke bare en dygtig og givende lærer, men er også et meget inspirerende forbillede. Hun fik mig til at tro på mig selv og fik udrustet mig med de metoder jeg stadig bruger mest, den dag i dag. Hun har mest af alt lært mig, hvordan man udnytter sin egen livserfaring når man spiller, og for den sags skyld er hun også altid en sikker vinder, hvis man nyder en tankevækkende og inspirerende samtale. Jeg er glad for at have haft hende, som vejleder. Hun brænder for teater, og hvis det ikke var for hende, havde jeg aldrig nået til der, hvor jeg er i dag.”

“Maria er en fantastisk dramalærer. Hun er meget seriøs omkring sit fag og er altid 100 % forberedt. Maria er fantastisk til at tage udgangspunkt i ens erfaring, personlighed og hvad man ønsker at få ud af undervisningen. Dette gør, at hun formår at få én til at yde sit bedste. Jeg føler, at Maria går op i ens timer, med hud og sjæl. Hun underviser i “Method Acting”, som gør at ens skuespil bliver både realistisk og virkelighedstro. Marias dramatimer er udfordrende, kreative og indeholder meget humor. Hun formår virkelig at få det bedste frem i en, jeg glæder mig altid til at komme til drama hos hende.”

- Anna Tempte

“Efter mange års pause i balletten startede jeg for fem år siden med at danse hos Maria.

Jeg havde aldrig troet at jeg kunne blive så glad for at danse igen. Marias måde at undervise på er inspirende og nytænkende samtidig med at de gamle dyder sniger sig ind. Maria er god til at sammensætte holdene så alle får noget ud af det og hun er ikke bange for at bruge både traditionel og ny musik i sin undervisning, hvilket glæder mig gang på gang.”

- Katharina Nemèth

- Kathrine Predstrup